Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Letöltések

F1 Challenge 1966

Ez a játék a Formula 1-es rajongóknak egy kincs! Régi emlékeket idéző minőségi játék. Többet nem is fűzök hozzá, íme a link:

http://www.megaupload.com/?d=ZFU4EG1X

F1 JL 2010

Akik szeretik a Brazil Johny Lopes műveit, azok teljesen levoltak tőrve, mivel a LoGuin-nak vége lett.De evvel a játékkal egy új időszak kezdődött el az "F1" Challenge-történetében, hisz ennek a játéknak a készítője persze Johny Lopes. Íme a link:

http://www.megaupload.com/?d=GYX0HSCD

F1 Challenge Török festés

Ha esetleg szeretnél egy Török festésű Ferrarival koptatni a Bridgestone gumikat ezt megteheted!! Ez a mod a Az F1 JL 2010-hez, illetve az F1 LoUgin 2010-hez jó, csak annyit kell tenned, hogy a játék főkönyvtárába illeszd be. Hidd el nem vesz sok időt igénybe megéri kipróbálni, mert ha nemtetszik csak lekell törölnöd.

http://www.filefront.com/16577985/Ferrari-2010.exe/

"F1"Challenge F2 Series 2009

Ez a játék is szintén önálló (kicsomagól futtat) És persze Challengere van A mod a Formula 2 2009-es évadját idézi amelyben részt vett és vesz a játékban is Henry Surtees aki sajnos tragikusan elhunyt ebben az évben ennek emlékére kérlek próbáld ki ezt a játékot, és hiszem hogy nagyon tetszeni fog!

http://www.megaupload.com/?d=HGUGEFW0 

rFactor F1 MG 2010

Véleményem szerint ez eddig a legsikeresebbb F1 2010-es játék rFactor-ra amelyben sajnos van néhány hiba pl.:a kormány egyforma minden versenygépben, de attól függetlenűl az autók nagyon szépen kivannak dolgozva főleg a Red Bull Racing Renault érdemes megtekinteni íme a link:

http://www.megaupload.com/?d=LDTC8NIY

rFactor 1255

Ez az alap rfactor amelyre a modokat kell rátenni ez úgy működik HOGY: leszeded ezt az alap rfactort csinálsz neki egy mappát majd abba a mappába telepíted a modot amely számodra szimpatikus és hozzá a CRACK!amely létfontosságú, hogy a játék elinduljon ezt is idővek felteszem az oldalra, majd ha a Crackat feltetted akkor ugye ki kell csomagolni de nem kell megiedned amikor kicsomagolod ki fogja írni hogy ez a fájl már létezik de rákattintassz a >>IGEN<< gombra és már indíthatod a játékot!! íme a link az alap rfactorhoz:

http://thepiratebay.org/torrent/5342022/rFactor_1.255_Lite

 

 

rFactor CRACK

Ez a Crack az amiről beszéltem az előző cikkben hogy ez nélkül nem lehet játszani ha nem érted mit kell csinálni olvass bele a fenti(ez előtti) cikkben íme a link:

http://www.megaupload.com/?d=FBLH9RBY

rFactor Track Pack 2009

Még mára elhoztam nektek az rfactorhoz egy TrackPack-et ami a 2009-es szezon összes pályáit idézi.link:

http://www.megaupload.com/?d=HPKZ3X2B

F1 Challenge Delux 2008

A Mai nap nyitása alkalmából most nem egy 2009-es, de nem is 2010-es módot, hanem egy 2008-ast méghozzá a Delux modját, aminek a fizikája tökéletes érdemes kipróbálni link:

http://extratorrent.com/torrent/1325460/F1+Challenge+99-o2-o8+Deluxe+2008.html

"F1" Challenge problémái a Windows 7-el

Sok ember akinek a számítógépén a Windows 7-van rajta, azoknak valami oknál fogva nem megy el a játék esetleg a menüig, de erre van megoldás: Nekem is most a Windows 7-van fent és elmegy rajta minden "F1"Challenge-s játék panaszra semmi okom nincs íme a megoldás: Belépsz a játék főkönyvtárába ott lessz az ikonja a játéknak amivel alkalmazni avagy elindítani tudod, arra az ikonra JOBB kilikkel rámész és ott lessz hogy Tulajdonságok arra ráklikkelsz és kihoz egy kisebb ablakot amelyen lessz olyan, hogy Kompatibilítás, arra is rákell klikkelned majd kiír egy olyat: "Futtatás a következő kompatibilis üzemmódban".Ha ezt kipipáltad akkor már csak annyit kell tenned, hogy Windows 98/Windows me-re állítod.Már játszhatsz  is a játékkal!!

F1 Challenge 2004(RH)

Sokak azt gondolhatják, hogy én nem jól írtam le a játék nevét mert csak rfactor-ra van.De ez nem igaz! Mert megjelent ez a kiváló mód Már F1 Challengere is, maga a játék a Formula 1-es széria 2004-es szezonját ábrázolja remek fizikával, az autók gyönyörűen megvannak csinálva, na de elég a gyönyörködésből játsz vele!

http://www.megaupload.com/?d=1DQU15LF

DTM 2010 "F1" Challenge-re

Ez a játék teljesen önálló, csak lekell szedned és kicsomagolnod. A játék az összes csapatot, illetve a pilótákat tartalmazza 2010-ből az autók nagyon szépen ki vannak dolgozva, akár csak a Safety Car, már egy Liga indulóban van, csak már minden hely elkelt szóval több jelentkezőt nem fogadnak! íme a link:

http://www.filefront.com/16458067/Challenge-DTM-2009.rar/

F1 GoodLuck 2010

Ma estére egy Spanyol módot hoztam, amely igazából Multiplayer-re jó igazán, mert megvan minden jó benne amellyel akár egy ligát is létrehozhatsz, így tettem én is, ha szeretnél több információt a ligához ezt tekintsd meg:

http://www.megaupload.com/?d=PP2S0R2Z

F1 Gp 2009

Ma estére egy Spanyol módot hoztam, amely igazából Multiplayer-re jó igazán, mert megvan minden jó benne amellyel akár egy ligát is létrehozhatsz. link:

http://www.megaupload.com/?d=3ERTBKPA

F1 SMT 2009-2010

A mai napot Szemy kitűnő módjával nyitom meg.A 2009-es szezon rengeteg javításon esett át, mint autók terén és pályacsomagokon egyaránt, már nincs benne az a hiba, hogy pl.: szeretnél magadnak egy új profilt csinálni és kidob.A 2010-es évedban is vannak változások, ha kiváncsivagy milyenek akkor töltsd le!

http://www.megaupload.com/?d=HZOEKB9E

F1 SMT 2009-2010 Bahrain Patch

A Bahreini nagydíj biztosan senkinek nem megy el mert kilép, de itt van a Patch, amely segítségével ez a probléma megszünik létezni. Patch link:

http://www.megaupload.com/?d=PLTCX060

Izod IndyCar Series 2010 "F1"Challenge-re

Egy újjabb mód "F1"Challenge-re, amely az IndyCar-széria 2010-es szezonját jeleníti meg a képernyődön. A módban az összes versenyző, illetve csapat szerepel a 2010-es szezonból, a pályákra sem lehet egy szavunk sem mert 1-től 1-ig benne van az összes, íme a link:

http://www.megaupload.com/?d=R1U3YQHJ

GP2 2009 "F1" Challenge-re

Ez a GP2-es széria 2009-es szezonjának játéka, amelyet a Birkucnak köszönhetünk. A játékban mindent megtalálsz ami a 2009 GP2-es szenojában benne van: pályák, pilóták, csapatok. Hidd el megéri letölteni,íme a link:

http://www.megaupload.com/?d=DBKFMXNK

F1 Euskadi Epsilon Edition 2010

Ez a játék rFactor-ra van, amely kivételesen nem Formula-autókkal szimulálja a 2010-es csapatokat, hanem Karosszériás versenygépekkel. A Festések a Bahrain-i nagydíjtól kezdve a Barcelona-i nagydíjig tartanak. Létrejött egy blog is evvel a játékkal kapcsolatban: http://euskadimod.blogspot.com/ játék letőltéséhez a link:

http://www.filefront.com/16728227/euskadi2010.exe/

 rFactor Renault Megane Trophy 2009

Egy újjab nagyon jó mód rFactorra. Ezennel a Renault Megane 2009-es évadának játékát hoztam el nektek. A Játék mármint megszokhattuk nem önálló, tehát a főkönyvtárba kell kicsomagolni, ehhez többet nem is lehet hozzáfűzni. Íme a link

http://www.gphungary.hu/letoltes/Megane_Trophy_2009_letolt

 rFactor F1 1993

A játék, a Száguldó cirkusz 1993-as évadát ábrázolja, és ha az utolsó aktív évében lévő néhai Ayrton Sennával szeretnél hajtani ezt természetesen megteheted, a játékra nem lehet kifogást találni, remek fizikával rendelkezik. Íme a link:

 

http://www.megaupload.com/?d=WS1BCZN0

 

rFactor F1 WCP 1999

A Játékot a WCP-készítette, tehát biztosak lehetünk abban, hogy ez a játék igazi minőségi mód, az összes pilótával, illetve csapattal rendelkezik 1999-es évadból a játék, sajnos mint a legtöbb rFactoros játék, ehhez is kell külön Track Pack, amellyeket idővel próbálok megszerezni, majd természetesen felteszem az oldarra. Link:

http://www.megaupload.com/?d=LJGX9M65

 

 rFactor GP2 Series 2008

Ha már a sok Track Pack-nélüli rFactorról beszélünk, ehhez véletlen szerű módon megvan minden pálya, tehát nem kell hozzá Track Pack. A Játék a GP2 2008-as szezonjának összes csapatát, pilótáit és amit említettem PÁLYÁT- is tartalmaz. Íme a link:

http://www.megaupload.com/?d=TL2DSQXW

rFactor F1 2008

A Játék, a Formula 1 2008-as szezonját szimulálja. az összes pilótát és csapatot tartalmazza 2008-ból (bónuszként: David Coulthard Brazil GP-n láthatott festést is megtalálos amelynek a neve WingsLife.) A letöltés úgy tedd meg hogy: ha rákattintottál a linkemre amit kiírtam kifog adni egy olyat hogy "szerver1", "szerver2". Kattints a SZERVER 1-re és azonnal kiadja a játékot amejnek csak egy mappát kell csinálnod, nem önálló a játék, tehát kell hozzá az eredeti rFactor 1255. íme a link:

http://www.gphungary.hu/letoltes/F1RFT_2008_V31_FINAL

 rFactor Track Pack 2007

Ahogy ígértem, törekszem Track Pack-eket is feltenni az oldalamra. Most ezt a 2007-es szezon összes pályájával kezdeném meg-amely mindent tartalmaz Bahrain-tól Braziliáig.Ahhoz hogy letudd tölteni ismét a SZERVER1-re kell ráklikkelned!

http://www.gphungary.hu/letoltes/F1RFT_2007_trackpack_rFactorhoz

rFactor Sao Paulo Street

Ayrton Senna Da Silva emlékére úgygondoltam megajándékozlak titeket egy brazíl utcai pályával. link:

http://www.megaupload.com/?d=PNZW8IY0

rFactor Brno

Alessnadro Zanardi barátunk kedvéért feltettem ezt a tökéletes pályát. Ugyan is a WTCC(Word Touring Championship)-ben az Italy-Spain BMW Team-mal 2005-ben sikerült úgy nyernie, hogy 2001-ben mindkét-lábát elveszítette egy IndyCar-os futamon. Ezért úgy gondoltam hogy odaajándékozom ezt a pályát nektek, jó szórakozást. íme a link:

http://www.megaupload.com/?d=UTH4BQJZ

 

rFactor Pécs Pláza

Ha valaki esetleg szeretné egy kis parádéval tőlteni az idejét, ezen a nem is pályán hanem egy pláza melleti útszakaszon megteheti. Ismét a SZERVER1-re kell ráklikkelni. Link:

http://www.gphungary.hu/letoltes/pecs_plaza_rf

 

 rFactor F1 2010 Track Pack Dazor

Az összes 2010-ben szereplő pályát tartalmazza ez a pályacsomag amelyben az újjá alakított Bahraini pályát találod meg, és még sok más érdekességet, na de nem is jártatom a szám íme a link:

http://www.megaupload.com/?d=L2HYQTPA

rFactor BalatonRing

Ez a pálya nekem is első hallásra kicsit fura, hisz nem mindennap hallni ilyet, hogy Balatonring. Az érdekesség kedvéért próbáld ki, biztosan nem fogsz csalódni. Link:

http://www.megaupload.com/?d=MH462ZMC

rFactor F1 1988 TrackPack

Ez a Pályacsomag az 1988-as Formula 1-es szezon összes pályáját tartalmazza íme a link:

http://www.megaupload.com/?d=XNN05B7J

rFactor Nordshcleife

És igen nem hagytam ki a horrort sem, Ugyanis itt van a Német Nordschleife amelyen tudniíllik, Niki Lauda a Ferrarival súlyos balesetet szenvedett, amelynek a sebeit a mai napig hordozza. Ez a pálya csak azoknak ajánlott akik nem csak lazán veszik a Formula 1-et hanem akik igenis az ideállis íven haladnak. Egy jó barátom azt mondta személy szerint F.Tamás: hogy ezt a pályát tisztelni kell, mert ha nem teszed, akkor ő sem fog téged kímélni. Link:

http://www.megaupload.com/?d=7RXPGZFY

F1 Challenge 1991

Mivel ez az évad jött meg a legnehezebben az elmúlt évek során, végre itt van. A játék önálló, minden pálya, pilóta és illetve csapat szerepel ebben az évadban. Íme a link:

http://www.megaupload.com/?d=K4N1YW9I

rFactor New Silverstone-Track 2010

Elérkezett a 2010-es Silverstone-i pálya és nyílvánvalóan elhoztam nektek, hogy semmiben ne szenvedjetek hiányt. Most amikor a Linkre kattintotok a SZERVER02-re Kell klikkelni és máris elmenthetitek abba az rFactoros játékba, amelyikbe akarjátok. Jó szórakozást, link:

http://www.gphungary.hu/letoltes/Silverstone_2010_rFactor

Rally rFactor 2.1

Ez a játék csak Rally-autókat tartalmaz, egyenlőre csak az autókat találod meg a játékban, de hamarosan felteszem a pályákat is, íme a link:

http://www.megaupload.com/?d=DFE9Y87Q

rFactor Rally Tracks

Ígéretemhez méltóan, elhoztam "pár" Rally-pályát hogy ne unatkozzatok, Íme a link:

http://megaupload.com/?d=PTIGVRL1

F1 1975 LE v1.0

A Mód nem önálló, tehát kell hozzá az alap rFactor. Tartalmazza az összes csapatot, illetve pilótát köztük ezt csak jegyzem Tom Pryce-t is aki ebben az évben a Kyalami-nagydíjon szőrnyű halálos balesetet szenvedett, de nem csak ő hanem az egyik pályaőr is, aki miatt Tom Pryce-életét vesztette. Link:

http://www.megaupload.com/?d=JQ0PUPIK

"F1" Challenge Nascar Sprint Cup 2009

Elhoztam nektek "F1" Challenge-re a Nascar 2009-es évadát. Az összes csapat, pilóta és a mi ugye az egyik legfontosabb pálya szerepel ebben a játékban. Teljesen önálló tehát: kicsomagol--> futtat. Íme a link:

http://www.megaupload.com/?d=F2BYWATQ

"F1"Challenge Nascar Sprint Cup 2009 Javító csomag

http://www.mediafire.com/?yj5mjzzv2nh

rFactor FSONE 2009

És igen amire mindenki várt a sikeres 2008-as év után végre megjelent a 2009-es FSONE. Természetesen azt mondanom sem kell, hogy minden csapatot, illetve pilótát tartalmaz a játék. Ha esetleg nem találod meg benne a 2009-es pályákat, kicsit feljebbmész és ott lesz az oldalamon. A letöltéshez a SZERVER01-re kell klikkelned és azonnal elmentheted a kiválasztott mappába. Nem önálló a játék, tehát kell hozzá az rFactor 1255, amellyet megtalálsz szintén az oldalamon. Játék letöltéséhez a link:

http://www.gphungary.hu/letoltes/FSONE%202009_1.0

F1 Challenge-re a(z) 67-es Monacoi pálya

A Sok rFactoros pályák után, most hoztam F1 Challenge-re is egy pályát. Ez a Ring egy klasszikus érdemes letölteni, mivel 1967-es és ilyet nemmindenhol találsz meg. Link:

http://www.mediafire.com/?btwjyzzlh1o

F1 Challenge-re a(z) 63-as San Marino-i pálya

Egy klasszikus Monaco-i pálya után érdemelt egy mégklasszikusabb Imolai-is. Íme a link:

http://www.mediafire.com/?2mtyi4nenah

 F1 Challenge 2003(RH)

Mivel a 2004-es szezon megjelent F1 Challenge-re, ahogy rFactorra is. Ezért miért ne jelent volna meg egy 2003-as szezon, az RH-készítőktől. A Játék teljesen önálló, mint ahogy azt megszokhattuk az F1 Challengek-nél általában így van, Minden pilótát, csapatot és természetesen pályát is tartalmaz a játék 2003-ból. Link:

http://www.megaupload.com/?d=8B5RVJN0

 F1 Challenge  LoGuiN 2009

Mivel egyenlőre mindenki az új módokra vár, én úgy döntöttem azt a kicsi időt töltsük el régi minőségi játékokkal. A játék önálló minden pilóta, csapat, illetve pálya szerepel benne és még van benne Speedometer amellyet sok ember nagyon hiányolt. Ha leszeretnéd tölteni, megint csak a SZERVER01-re kell rákattintanod, és az ideális mappába elmentened, majd kicsomagolnod. Link:

http://www.gphungary.hu/letoltes/F1_LoGuiN_2009

rFactor FSONE 2009 Fizika Patch

Megjelent egy Patc FSONE-hoz hogy minden kis "apró" hiba nélkül tökéletes legyen a játék. Link:

http://www.mediafire.com/?rl2myfnlk5m

Gokart Challenge F1 SMT 2010

Most kivátelesen Szemy nem versenygépekkel rakta össze a 2010-es évadot, hanem Gokart autókkal. A játék önálló, minden csapat, pálya, illetve pilóta szerepel 2010-ből a játékban. Link:

http://www.megaupload.com/?d=XO32TIP0

 F1 Challenge GoodLuck 2009

Ez az első Játék a GL-nek, amely nagy sikert aratott. Sok F1 Challenge-s játék a nyomába sem ér a remek fizikája miatt. Tehát elhoztam a legelső GL-t (a 2009-es szezont). A Játék önálló, minden csapat illetve pilóta és pálya szerepel a 2009-es évadból. A Letöltésnél a SZERVER01-re kell kattintani és máris elmentheted a kiválasztott mappába, ahol kicsomagolás után természetesen játszhatsz is vele. Link:

http://www.gphungary.hu/letoltes/F1_GL_2009

F1 Challenge Delux 2009 ULTIMATE

Ez a játék az utolsó kiadása a 2009-es évadból a Delux-nak. A Játékban már nincs az a hiba, hogy a Brawn GP és a McLaren Mercedes- egyforma karosszériával rendelkeznek. A Játék ettől függetlenül akkor is jó volt, most sokkal jobb lett. Azt mondanom sem kell hogy mindent és mindenkit tartalmaz a játék 2009-ből. Na de nem is jártatom a szám tovább, mert nincs értelme. Link:

http://www.megaupload.com/?d=F9GQUIKS

 rFactor FSONE 2008 Multiplayer(SinglePlayer)

Mivel fentvan az oldalon a 2009-es év az FSONE-től, ezért feltettem a nagysikerű 2008-as szezont is. Evvel nem csak SinglePlayer-ben tudsz játszani, hanem MultiPlayer-ben is. Az összes pilótát és csapatot tartalmazza a játék 2008-ból, a pályákat nem, ezért igyekszem feltenni a TrackPack-et is. Ha leszeretnéd tölteni a SZERVER01-re kell kattintanod, a játék nem önálló ezért kell hozzá az alap rFactor. Tehát letöltöd és az alap rFactor főkönyvtárába lemented, majd kicsomagolod és végül telepíted, Jó játékot! Link:

http://www.gphungary.hu/letoltes/FSONE_2008

 F1 Challenge Birkuc 2008 ULTIMATE

A Játékra nem lehet rossz szavakat mondani, ugyanis kitűnő. Ritkán lehet F1 Challenge-s játékokra mondani ilyet, a játékban minden pilóta szerepel az autók a legújjab festéssel alkatrészekkel rendelkeznek 2008-ból és a pilóták sisakjait sem hagyták ki a Birkuc készítői. A letőltéshez a SZERVER01-re kell kattintanod és a kiválasztott mappába pedig lemented. A játék önálló tehát kicsomagol és futtat. Link:

http://www.gphungary.hu/letoltes/F1_Birkuc_2008_ULTIMATE

Train Simulator 2009

Ez a játék nem rFactorra és nem is "F1" Challenge-re van, hanem ez egy sima szimulátor, amely véleményem szerint nagyon jó! Mivel szimulátor, ezért igényes a grafikája nem hinném, hogy elmegy gyengébb gépeken. Link:

http://thepiratebay.org/torrent/3296437/Microsoft_Train_Simulator

Fly x Deluxe Simulator

A Játék Ismét nem F1 Challenge-hez és nem is rFactorhoz tartozik, hanem ez is szimulátor. Méghozzá Repülős, amellyel a repülési félelmedet letudhatod. A Játék kis gépigényü ezt azthiszem már mondanom sem kell. Link:

http://thepiratebay.org/torrent/3817339/Microsoft_Flight_Simulator_X_deluxe

Driving Simulator 2009

Ezennel azt is megkell szokni, hogy az oldalamra szimulátorokat is felrakok, sebességőrültek kedvéért. Ez egy olyan szimulátor, amelyben megmutathatod, hogy hogyan tudsz szabályosan vezetni csak annyi, hogy ne utánozd le Lewis Hamiltont. Link:

http://thepiratebay.org/torrent/5037243/Driving_Simulator_2009_%5BEnglish%5D_PC_ISO

picture

Euro Truck Simulator 2008

A Játékban kamionokkal kell közlekedni Európa országaiban szabályosan. Link:

http://thepiratebay.org/torrent/4429551/Euro_Truck_Simulator_2008

F1 Challenge Lotus összes festése

Ez a kiegészítő az összes festését tartalmazza a Lotusnak. A kiegészítő csal a JL, MLM, illetve LoGuiN-hoz jó. Link

http://www.megaupload.com/?d=SH5U3L79