Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


F1 Challenge Trainer by SMT

Szemy idén egy tökéletes Gokart moddal ált elő, de most Trainer autókkal próbálta meg jellemezni a 2010-es évadot. Link:

http://www.megaupload.com/?d=2KU4U6S3

rFactor Formula 3 2010

Hoztam rFactorra egy nagyon jó módot, amely nem önálló. Viszont az összes pilótát, csapatot tartalmazza a Formula 3 2010-es szezonjából. Ha esetleg nem találnád meg a játékban a pályákat, akkor igyekszem feltenni a TrackPack-et, addig is jó játékot! Link:

http://www.megaupload.com/?d=0A24RFE0

rFactor Silverstone 2010 Track by MMG

Az MMG kitett magáért evvel a pályával, mert nagyon jó és kritikát nehéz rá találni. Ha leszeretnéd tőlteni, megint csak a SZERVER03-ra kell kattintanod és abba az rFactoros játéba mented, amelyikbe akarod. Viszont fontos ha valaki nemtudná hogy a főkönyvtárba kell kicsomagolni, ha esetleg így sem találnád meg a pályát, lesz olyan mappa a főkönyvtárban hogy "Silverstone 2010" ebbe a mappába bemész, majd kimásolod és elmented az rFactor/GameData/Locations-mappába. Sok siker! Link:

http://www.gphungary.hu/letoltes/silverstone_2010_by_mm

 Elhunyt Szobi Balázs(1973-2010)

Sajnos Hétfőn szomorú hír látott napvilágot, ugyanis a magyar tehetség Szobi Balázs, aki az utolsó Kamionversenyén a 10.-helyen zárt elhunyt!. A valódi okot még nemlehet tudni, de annyi biztos hogy aki vezette a repülő gépet(Tarsoly Tamás) túl alacsonyan szált egy manővernél, és lezuhantak. Mind a kettő ember életét vesztette. Egy reklám miatt szált levegőbe Balázs, pontosabban a Monster Energy Drink-reklámozása során vesztette életét. Nyugodj Békében!

rFactor McLaren car 2010

Egy új 2010-es McLaren rFactorra. Igazából ez egy LoGuiN-os McLaren áttkonvertálva rFactor-ra, csak annyit kell tenned, hogy valahová kitömöríted és az rFactor-autói közé beteszed. Link:

http://www.mediafire.com/?oyyftzzq1jv

rFactor F1 1971 LE

Elhoztam egy 1971-es rFactor-ra, amely tartalmazza az aktuális évben levő pilótákat, csapatokat, a pályákat nem biztos, de ha nem tartalmazza, akkor felteszem azt is. Link:

http://www.megaupload.com/?d=B644W5KD

 

F1 Challenge 2010 JL-hez különlegesség

Erről a kiegészítőről csak annyit tudni, hogy Skin-patchek szerepelnek benne.Link:

http://www.megaupload.com/?d=KO9BL44C

F1 Challenge Trainer Patch

A Patchban olyan újítások szerepelnek mind példáúl.: Új Hangok, javított kasztni, al setupok, lehet menni szélárnyékban, anélkúl, hogy nekimennél egy láthatatlan falnak, ikon javítás.Link:

http://www.megaupload.com/?d=2KU4U6S3

 rFactor Abu Dhabi Track by LMT

Ez egy titokzatos pálya, semmit nem írtak róla, csak annyit lehet tudni, hogy az LMT-készítette. De ha már nagyon kiváncsi vagy akkor letőltheted.Ha leszeretnéd tölteni a SZERVER01-re kell kattintanod és abba az rFactoros játékba kicsomagolod amelyikbe szeretnéd. Link:

http://www.gphungary.hu/letoltes/LMT_Abu_Dhabi_2009

rFactor: Renault, McLaren Mercedes-Benz, Mercedes-Benz GP, Ferrari

Most eljött a rFactorosok ideje. Elhoztam a leírt autókat, az utasítás csak annyi, hogy csomagold ki az rFactor-autói közé. Link:

http://www.f1c.xaa.pl/news.php

 

 

 

rFactor F1 2010 F3

A TBMG-csapat ezennel Formula 3-as autókkal tette elérhetővé a 2010-es évadot. Minden csapat és pilóta szerepel a játékban. a TrackPack-et valószínüleg nem tartalmazza, de megtalálod a Nyitóoldalamon. Link:

http://www.megaupload.com/?d=0A24RFE0

 rFactor FSONE 2006

Az FSONE-gyártót minden rFactor-os ismeri. Ez az FSONE-történetének első játéka, amelyre rossz szavakat ritkán lehet találni. A Játék az összes csapatot, pilótát, illetve a Malaysia-i GP-t tartalmazza. A teljes TrackPack-et törekszem feltenni az oldalra. Link:

http://depositfiles.com/en/files/qfw8u0kwk

F1 Challenge BL TruKo FINAL

A Focirajongóknak is van meglepetésem, hisz elhoztam eg olyan módot hoztam amely az összes focicsapat mezeinek színét hordozza.Link:

http://www.megaupload.com/?d=IFUF0KM1

rFactor FSONE 2007

Ezennel minden FSONE-elérhetővé vált az oldalamon. Csak ez az egy mód hiányzott a gyűjteményemből, de már ezt is beszereztem. A mód az összes csapatot és versenyzőt tartalmazza 2007-ből. a TrackPack-et, pedig megtalálod a Nyitóoldalon. Link:

http://www.megaupload.com/?d=8NRO7F66

F1 Challenge 1970

Ezt a játékot más magyar oldalakon nem nagyon találod meg, de nállam igen! A Játék fantasztikussan megvan csinálva. Az összes csapatot, pilótát, illetve pályát tartalmaz, a képek magukért beszélnek.Link:

http://f1co.blogspot.com/2010/01/f1-challenge-f1-seven-v20.html

F1 Challenge 1969

A Módot az orosz SamAlex-készítette amely kitűnően sikerült. Már előrukkolt egy 1960-as játékkal, amely szintén nagyon jó lett.Link:

http://www.gphungary.hu/downloads/f1c/web/F1C1966.htm

rFactor Lada by HLTC-Team

A Játék magyar, amely a Lada-autókon látható szponzorok, illetve festések is elárúlják. a módnagyon jól sikerült, szépen kivannak benne dolgozva az utók, kitettek magukért a magyar készítők! Link:

http://www.megaupload.com/?d=3ZXB8WUS

F1 Challenge International Formula Masters 2008

A HLT-csapat már szinte minden F1 Challenge-s modot megcsinált, és evvel a móddal eggyel több született meg. Jószórakozást. Link:

http://www.megaupload.com/?d=34P2CEWM

rFactor 2009 Update 1

Egy kisebbb javítás kizárólag F1 RFT 2009-re.Link:

http://www.megaupload.com/?d=TZOQ5GJQ

rFactor 2009 Update 2

Ez már nem mondható "kisebb" javítócsomagnak, hisz több Patch-is, hogy mi az legyen kellemes meglepetés. Természetesen ez a Patch-is kizárólag F1 RFT 2009-en fut hibátlanul. A játék letőltéséhez csak annyit kell tenned, hogy rákattintassz a SZERVER02-re és már töltheted is le. Ha esetleg valaki nem tudná hogyan kell ezt a Patch-et működőképessé tenni, ezt is elmagyarázom.: Egyszerűen ha leszetted, lemented az F1 RFT 2009-főkönyvtárába kicsomagolod és játszhatsz is.Link:

http://www.gphungary.hu/letoltes/F1_RFT_2009_Update_2

 

 F1 Challenge Millenium(MLM) 2010

A már jó sokszór emlegetett F1 Millenium 2010-is végül felkerült a blogra. A játékra csak pozitív hozzászólások érkeznek, pedig ez egy User-mód ként mutatkozott be amelyek soha nem voltak ígéretesek. Mosmár mondhatjuk azt, hogy felér az F1 JL illetve F1 LoGuiN 2010- szintjére. Link:

http://www.megaupload.com/?d=XXK87A85

F1 Challenge Millenium(MLM) 2010 Force India- HangPatch

Elhoztam még egy hang patchet Force Indiához. Link:

http://www.megaupload.com/?d=5A4BFJ40

 

rFactor Abud Dhabi Track

Ezennel a lengyelek egy másik Abu Dhabi-pályát készítettek rFactor-ra. A Pálya jóval fejledtebb mint az eddigiek, hogy neked mi lesz a véleményed, ahhoz le kell töltened. Csak annyit kell tenned, hogy kicsomagolod a játék főkönyvtárába és követed a gép írta utasításokat. Link:

http://rs872.rapidshare.com/files/406744467/Abu1.12.exe 

 

Grand Prix 4 2006

Elhoztam egy olyan módot, amely nem rFactor és nem is F1 Challengere van, hanem a legendás Geoff Cramond készítőjinek kémzmunkáhát dícsérhetjük. Link

http://www.gp4db.com/index.php?category=mods&section=2006

 

F1 Challenge Toyota Atlantics IDT-HLT

Ebben a játékban is a HLT-keze munkái szerepelnek. Toyota motorú Formula autókkal kell versenyzni. Link:

http://www.megaupload.com/?d=4ZHSBJ1S

 F1 Challenge LeMans 24-hours

Elhoztam a nagy versenyzőknek, egy igazi kedvelt módot. a LeMans-i 24-órás mód, amely csak olyan embereknek ajánlott, akik szeretnek hosszan versenyezni! A Játékhoz kell az eredeti F1 Challenge 2002, tehát nem ajánlott, csak annyit kell tenned, hogy a főkönytárba telepítted és már játszhatsz is vele. Egyéb tulajdonságok.: kevesebb mint 50-versenyzőt tartalmaz a 2002-ben résztvett LeMans-i 24-órásban, és 6db-pályát. Link:

http://www.megaupload.com/?d=DZ60GZYQ#googtrans/pt/hu

rFactor Milano Street

Ehhez a "pályához" csak annyit fűznék hozzá, hogy Milánó belvárosában helyezkedik el, de ha letőltöd megtudod, hogy milyen a vonalvezetése stb. Link:

 http://www.megaupload.com/?d=9G5S692U

F1 Challenge 99-02

Ez az a játék amelyet leg előszőr kiadott a F1 Challenge-csapata. E-mód nélkül most nem tartana itt pl.: LoGuiN, Delux, JL, Birkuc, vagy napjaink talán legjobb magyar készítője SMT-sem. Link:

http://www.megaupload.com/?d=L2TOTTR7

F1 Challenge Mania 2010

Elérkezett a mondhatni leghírhedtebb F1 Challenge-re való módkészítő csapat által készített F1 Mania 2010. Ha valaki esetleg ismeri rFactor-ra az F1 MG 2010-et akkor neki biztosan ismerősek lesznek benne az autók. Ugyanis áttvannak konvertálva. Ez senkit ne szomorítson el, mert sokminden javítva lett rajta, idén is egy minőségi játékot hoztak létre a Mania-sok ímmár az 5.-éve. Fontos tudni, hogy a játék mint a többi F1 Mania nem önálló, tehát kell hozzá az eredeti F1 Challenge 99-02, amelyet megtalálsz, ha egy kicsit visszagörgetsz az egérrel. Link:

http://www.megaupload.com/?d=KRYPDDW6

F1 Challenge RCT 2010 v2

Idén az RCT-már kiadott egy 2010-es módot,amely nem a legjoban sikerült, de ez nem hogy jól sikerült, hanem simán az F1 JL 2010-szintjére léphet. Az autókon vaó változtatás, illetve a pilóták sisakja változott nagy mértékben. Maximum grafikán csak a nagyon jó képeken tud elfutni, a pályák részletessége miatt, ha neked nem olyan a géped, akkor nyílván leljebb kell venned a pálya grafikáját(Medium-ra ajánlott). Link:

http://www.megaupload.com/?d=KZAUVBKE

rFactor közel 300-pálya

Visszatérésem alkalmából, megajándékozlak titeket közel 300db-rFactoros pályával. Nem kell mást csinálnotok,  csak a megfelelő játék főkönyvtárába kicsomagoljátok és már mehettek is rajta. Link:

http://www.simracers.nl/circuitsfull.htm

 F1 Challenge F1 Mania 2010-Fizika Patch

Sokaknak akik billentyűzettel játszanak azoknak irányíthatatlanná vált az autó, de ez patch segítségével ez a hiba nem lesz. Csak annyit kell tenned, hogy a játék főkönyvtárába kicsomagolod.Link:

http://www.megaupload.com/?d=1AE6HJM3

F1 Challenge F1 Mania 2010-Mercedes GP-Skinek by C.M.G.

Érkezett egy Skin a Mercedes GP-számára is, amelyet a C.M.G.-nek köszönhetünk.Link:

http://www.megaupload.com/?d=9HRBXQP3

 

 

 

F1 Challenge F1 Mania 2010- Scudeira Ferrari-Skinek 

Ez a csomag tartalmazza az összes idei festését a Ferrari-csapatnak. Link:

http://www.megaupload.com/?d=TVWLYT8L

F1 Challenge F1 Mania 2010- Lotus F1

Elhoztam még F1 Mania-hoz egy Lotus-Skin Patch-et is. Link:

http://www.megaupload.com/?d=RZ5A5JQG

F1 Challenge SzCh 2010 V1

Nagy csend után ugye énsem tudtam szerkeszteni az oldalam, mivel nem jelent meg semmilyen új Formula 1-es mod. De most ebben nincs hiány, mert elhoztam nektek egy szinte tökéletes modot, amelyet Szabolcs csinált nekünk. Ez még csak a V1, de már ez is nagy sikert aratott eddig, legalábbis számomra igen, grafikailag, és mint az autok terén is. Hogy ne legyen senki elkeseredve a Williams cápauszonya, és a Ferrari F-csatornája, illetve a Renault F-csatornája. Ha leszeretnéd tölteni ezt a "profi"-modot, akkor csak annyit kell tenned, hogy letöltöd kicsomagolod és futtatod. Minden pálya, és csapat szerepel a játékban. Link:

http://www.megaupload.com/?d=2YIUWR0G

 

 

rFactor F1 RFT 2010 V1-by: Sompir

És igen jól látjátok, ugyanis megjelent az év talán legjobban várt 2010-es modja, amelyet Sompir-nak köszönhetünk. Aszthiszem, hogy amit az eddigi 4-évben láttunk ugyan azok a dícséretek ugyan ezt a játékot is érhetik, ha nem többet. Természetesen minden csapta szerepel a játékban és a TrackPack-et pedig felteszem amint megjelenik. Tehát ha letöltöd az RFT 2010-et akkor a "SZERVER01"-re kell kattintanod.

(név: sompir)                                                                                                                                            (kód: mindenki)  Link:

http://www.gphungary.hu/letoltes/F1_RFT_2010

 

F1 Challenge JL 2008;2009;2010

Elsőre amikor letőltöttem arra számítottam, hogy "jaj hát ezen a játékon aztán biztos nem változtattak semmit..." Na de nagyot tévedtem! Mert erre a játékra senkinek semmilyen panasza nem lehet. a 2008-as 2009-es és a 2010-es szezon összes csapatát, pilótáját pályáját tartalmazza. Én azt mondom mindenféle képp töltsd le, nehéz lesz ennél jobb egyedi F1 Challenge-es játékot csinálni, persze ha valaki nem konvertálja átt Sompir RFT 2010-ét ezért mondtam, hogy még egy ilyen egyedi mod nem hinném, hogy jönne ebben az évben. Link:

http://www.megaupload.com/?d=2OQV76H0

 

F1 Challenge JL 2008;2009;(2010)-Nick Heidfeld Sisak 2010

Ezt a sisakot jó magam készítettem, amely Nick Heidfeld egyenlőre Singapuri sisakját ábrázolja. Ha leszeretnéd tölteni csak annyit kell tenned hogy:

"SeasonData/BMW Sauber"-mappába ílleszted, ha már van ott egy Helmet, akkor nyílván írd felül(bár nem hinném, hogy lenne.) a képek alapján döntd el te, hogy milyenre sikeredett a munkám. Link:

http://www.filefront.com/17319649/BMWHELMET.BMP/